VLOOT

Grote Zodiacs worden ze wel eens genoemd. De Rigid Inflatable Boats, kortweg RIBs. Stoere en snelle boten, voor wie geen zee te hoog is, geen wind te sterk. Snelheid, teamwork, fun, adrenaline, alles komt samen op deze prachtige boten die met snelheden van rond de 90 kilometer per uur over het water zullen gaan. Door de beschikking over onze eigen vloot van 15 identieke 7,85 meter lange, 250PK gepowerede Ribs, kan iedereen mee doen aan één of meerdere van onze evenementen!

Offshore Rib Events is ontstaan uit passie. Passie voor het varen, passie voor adrenaline en passie voor het genieten van de mooie dingen van het leven. 

Deze passie willen we graag delen, beschikbaar en bereikbaar maken! 

Met een vloot van 15 identieke RIBs zijn wij de enige partij in geheel Europa die kunnen bieden wat wij bieden. Branding, uitstraling, professionaliteit, het komt allemaal samen op de RIBs.

Wij kunnen telkens tot 6 gasten tegelijk meenemen per RIB. Nee, daarmee hebben we inderdaad niet de grootste RIBs. Maar wel de gaafste, want bij ons mogen de gasten zelf ervaren wat het is om achter het stuur van een dergelijke boot te varen. Uiteraard nog steeds begeleid in “in control” van onze professionele schippers, maar uw gasten sturen zelf de boten door de golven heen!

De boten zijn allemaal voorzien van een 250pk sterke Yamaha buitenboord motor, een garantie voor betrouwbaarheid en souplesse.

 

Technische details

Bootmerk:                       Ribeye – Engeland

Type:                               785s – Custom Made Limited Edition

Lengte:                            7,85 meter

Breedte:                          2,50 meter

Hoogte op water:           1,60 meter

Hull-vorm:                       Deep-V, snijdt door het water

Motor:                              Yamaha V6

Vermogen:                      250PK

Max snelheid:                 95kmpu / 52knopen

Tankinhoud:                   280 liter

Gast-plaatsen:                5-8, afhankelijk van vaarwater