Uw RibEvent

De frisse wind op het gezicht, de adrenaline door de aderen. Met ruim 90 kilometer per uur over het water in onze avontuurlijke RIBs is een prachtige beleving. Voor uw personeel, voor uw relaties, voor uw gasten. Met een RIB het water op, dat is een belevenis die iedereen bij zal blijven en tot grote en mooie verhalen zal leiden aan de borrel en ver daarna.

Een belevenis die er toe bij zal dragen dat u en uw gasten meer zullen delen. Meer loyaliteit, meer partnerschap, meer vriendschap. Van avontuurlijk  vrijgezellenfeest tot aan complete relatie-evenementen, wij organiseren het voor u. En wij zorgen ervoor dat u een unieke beleving kunt delen.

Rotterdam Rib Rally bedrijfs evenementen

Diverse concepten, prachtige locaties

Als marktleider op het gebied van zakelijke RIB events weten wij als geen ander de juiste sfeer bij uw evenement te creëren door spanning met een snelle tocht of juist een meer relaxte tour met veel boten, waarbij we bijvoorbeeld langs projecten van uw bedrijf varen. 

Rib Events zijn er in vele vormen, in het binnen- èn in het buitenland, op binnen- èn buitenwater. Voor diverse klanten hebben wij reeds custom made events mogen organiseren op prachtige locaties zoals Scheveningen, Muiderzand, Barcelona, Ibiza en zelfs Miami!

Waar water is, kunnen wij voor u varen. En natuurlijk zullen wij u adviseren voor een prachtige locatie waar wij al dan niet een partnership mee hebben of voor u gaan vormen.

Voor een specfiek voor u op maat te organiseren Rib Event komen we graag met u in gesprek. Bel ons via 0344-621 343 of mail info@ribevents.com voor alle informatie en wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte op maat!

Sharing the Passion for the Experience