Ons Team wordt uitgebreid

Vanuit een rijke historie in de buitensport, zakelijke hospitality en eventmanagement op internationaal niveau, creëert, organiseert en opereert Offshore Rib Events met haar team en RIBs in heel Europa en daarbuiten.

Van avontuurlijke tochten op snelheid via corporate rally events tot aan begeleiding van de grootste nautische evenementen, Offshore Rib Events heeft haar ervaring.

Met een sterke organisatorische backup en een zeer flexibele en breed opgeleide crew realiseren we evenementen in binnen- en buitenland.

5 Personen zijn in de kern verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering, nog eens 30 schippers staan op de steiger klaar om voor uw gasten te varen.

Onze ervaring is breed, evenals onze passie voor evenementen en beleving. En deze passie delen we graag met u!

 

Gezocht: nieuwe sales-collega!

EVM19 is een inspirerende evenementenlocatie in het midden van Nederland en is ook het hoofdkwartier van Offshore RibEvents, de toonaangevende organisator van zakelijke evenementen met stoere RIB-powerboaten. Beide merken behoren tot de Van der Valk International Holding. De mogelijkheden van EVM19 en RibEvents zijn eindeloos voor een avontuurlijk bedrijfsevenement, stoer bedrijfsuitje, onvergetelijk personeelsfeest of een bijzondere bijeenkomst. Allerlei outdoor activiteiten kunnen worden gedaan, zoals quad rijden, 4x4 terreinrijden, enduro motorrijden, RIB varen en jetskiën. 

Zowel binnen als buiten zijn diverse (sportieve) teambuildings activiteiten, leerzame clinics en workshops mogelijk. Indoor biedt EVM19 verschillende sfeervolle accommodaties: het Boat House, Beach House en River Beach. Hier worden gasten onder andere ontvangen voor een vergadering, presentatie, lunch, diner of feest.

RibEvents organiseert het merendeel van haar evenementen door heel Nederland en zelfs daarbuiten!

Wij zoeken nu iemand die er voor zorgt dat zo veel mogelijk gasten zullen gaan genieten van de beleving die beide bedrijven bieden. 

Jouw functie? Zoveel mogelijk mensen van onze beleving laten genieten

Je bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Analyseren van hun evenementbehoefte en die perfect vertalen naar een prachtig aanbod in een strakke maar tot de verbeelding sprekende offerte. Je beantwoordt je mailtjes snel en laat mensen nooit lang wachten. Meer uit onze klanten halen is een drijfveer evenals het overtreffen van hun verwachtingen. Hiervoor je werkt goed samen met je collega’s en zorgt ervoor dat de productie-afdeling alle juiste informatie over de komende evenementen tot haar beschikking heeft. Je woont bovendien hun sheetmeetings bij waar de aankomende evenementprodcuties besproken worden. Zo kun jij je op- en aanmerkingen geven om de ervaring van de bezoeker te optimaliseren! 

We zoeken een enthousiaste en gestructureerde salestijger

Je beschikt over minimaal een MBO diploma in een commerciële en/of hospitality richting en hebt 2 tot 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring in de branche. Je hebt een gastvrije en professionele werkhouding. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, werkt nauwkeurig en gestructureerd en bent een enthousiast persoon. Je weet potentiele klanten voor jou te winnen en hebt een uitgesproken commercieel profiel. 

We bieden een toffe baan binnen een super team

  • Een fulltime functie bij een tof familiebedrijf waar vernieuwing en creativiteit hoog in het vaandel staan.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO.
  • Korting met je Family en Friends pas bij verschillende vestigingen van van der Valk in binnen- en buitenland op overnachtingen en op restaurants.
  • En het belangrijkste, wij bieden jou uitdagend werk in een groot, leuk en vooral trots hotelteam!

Wil jij ons topteam komen versterken?

Stuur dan je motivatie, voorzien van een Curriculum Vitae naar Sijbrand Booij via sijbrand@ribevents.com.