Rib Support

Het gebruik van RIBs, en dan met name de vloot van de Offshore Rib Rally, is bij uitstek geschikt voor het begeleiden van een scala aan evenementen. Natuurlijk, zeilevenementen zijn hierbij de eerste waar men aan denkt, maar vaak kunnen RIBs ook bij andere evenementen zeer goed ingezet worden voor een stukje logistiek van gasten of beveiliging van evenemententerreinen aan het water. 

Offshore Rib Events is sinds 2013 onder de naam RibSupport.com gespecialiseerd in deze diensten. Niet alleen worden de RIBs voor dergelijke opdrachten aangepast, ook de professionele crew zal zich volledig in lijn der behoeften opstellen. Dat betekent uiteraard dat ze een perfecte controle hebben over de RIBs (heel belangrijk bij grote zeilwedstrijden), maar ook een gevoel voor service en hospitality voor de gasten aan boord. 

Sterke groei, een eigen website: www.ribsupport.com

Met het leveren van onze diensten tijdens de Volvo Ocean Race - Den Haag Pitstop is de bekendheid van RibSupport.com enorm gegroeid. Dusdanig dat hiervoor een eigen website is opgezet met meer specifieke informatie over de mogelijkheden die we bieden. Wij nodigen u graag uit om op deze - Engelstalige - website te kijken naar wat wij voor úw evenement kunnen realiseren: www.ribsupport.com.