PORTFOLIO

Bonaire, Curacao, Bahamahs en Miami als grondleggers

Offshore Rib Events is in 2008 opgericht door Gert-Jan van der Valk, Mike Heesen en Sijbrand Booij, destijds onder de naam Offshore Rib Rally 785. Vier jaar lang hebben we prachtige evenementen georganiseerd op Curaçao, Bonaire, de Bahamas en Miami. Wellicht kent u ze nog van de  tv-programma’s op Veronica en RTL7. Prachtige locaties om de meest mooie rallies te varen! 

Nederland, Denemarken, Barcelona en Ibiza / Mallorca

Vanaf 2012 is het roer omgegaan en zijn we ons daarbij ook meer gaan focussen op de Europese markt met evenementen in Barcelona, Ibiza, Mallorca en natuurlijk in Nederland waar meer en meer bedrijfsevenementen door ons georganiseerd worden.

De grootste organisator van (zakelijke) RIB evenementen van Nederland

Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat we de grootste leverancier van zakelijke RIB-evenementen in Nederland zijn. Van Den Helder tot en met Terneuzen, van Emmerich tot aan Hoek van Holland, op de rivieren, het IJsselmeer, de Waddenzee en natuurlijk de Noordzee, onze RIBs varen overal.

Diverse Corporate Rallies en het NK RIB-varen

Met eigen gecreëerde concepten zoals het Kaap Hoorn Rib Event en de Corporate Rib Rally Terneuzen, maar ook met het NK Rib-varen op inmiddels verschillende locaties en natuurlijk met prachtige tailor-made evenementen voor organisatiebureau’s en directe klanten laten wij onze passie zien.

Het grootste Charity Rib Event van Europa

Sinds 2015 zijn wij de nautisch partner van de inmiddels befaamde Rotterdam Rib Rally. Dit evenement, waar jaarlijks zo'n 300 gasten verwelkomd worden met snelle tochten over de Maas met maar liefst 17 RIBs (!) is het grootste Charity Rib Event van Europa! De afgelopen jaren is tijdens dit evenement al ruim € 75.000,00 opgehaald voor de Stichting Lymph & Co., onder het beschermheerschap van niemand minder dan ZKH Prins Bernhard Junior van Oranje!

Begeleiding van nautische evenementen zoals de Volvo Ocean Race

Ook in de begeleiding van nautische evenementen zijn wij een vaak gevraagd partner. Bij de Volvo Ocean Race Pit Stop in 2015 bijvoorbeeld, of de inhuldiging van het Nederlands Elftal in 2012 doet onze crew op onze RIBs dienst als beveiliging, media support of VIP Experience.

Onze basis en grootste markt liggen in Nederland. Maar ook langs de gehele Middellandse Zeekust zijn wij te vinden. En zelfs op de Oostzee bij Denemarken en Noorwegen hebben ze inmiddels van ons gehoord en hebben wij de nautische mijlen gevaren tijdens unieke evenementen.