Services

Zeil regatta's begeleiden

Met zowel kennis van de zeilwedstrijden als van hospitality en mediaproductie, zijn onze schippers dé juiste crew voor het begeleiden van zeilevenementen. Voor een team-chase RIB, VIP/Sponsorgasten, publieks-ervaringen of als ondersteuning van een cameraploeg of groep fotograven, wij zijn de juiste partij voor uw zeilevenement!

 

Triathlon begeleiding

Triathlon begeleiding is een essentieel onderdeel van onze service. Beveiliging op het water voor de zwemstage, maar ook er voor zorgen dat de mediaproductie goed georganiseerd kan worden ter plaatse. Het afgelopen jaar, en ook komend jaar, hebben wij bijvoorbeeld 7 RIBs en bemanning geleverd voor de Red Bull Tri Island Triathlon in Dagebull, Noord-Duitsland!

 

Security Services

Beveiliging op en rond het water is wat wij leveren in samenwerking met professionele en erkende beveiligingsbedrijven. Middels deze unieke samenwerking bent u gegarandeerd van een erkende beveiligingsservice rondom uw nautische evenementen. 

 

Mediaproductie begeleiding

De juiste line-up. Met de juiste achtergrond. Waarbij we ook nog eens rekening houden met het lichtinval. Nee, we zijn zelf geen mediaproductieteam, maar we weten inmiddels wel wat een cameraploeg of fotograag nodig heeft. En denken en handelen dus mee. Tenzij dat niet gewenst is, dan doen we gewoon wat ons gevraagd wordt, zo eenvoudig is het. Zolang de mensen bij ons aan boord maar goed hun werk kunnen doen, dan zorgen wij daarvoor en voor hun veiligheid.