Locaties

Als er maar water in de buurt is, dan kunnen wij voor u varen. Veel eenvoudiger kunnen we het niet stellen. Doordat onze RIBs allemaal klaar op trailer staan, rijden wij met onze vloot naar elke gewenste locatie dan ook. In Nederland of zelfs door heel Europa.

Rivieren en binnenwateren

Natuurlijk, wij helpen u graag met de keuze rondom een locatie, welk ook weer afhankelijk is van het type vaar-evenement dat u voor ogen heeft. 

Op de grote rivieren mag je op veel plekken hard varen en cruisen wij regelmatig met 90kmpu onder de Erasmusbrug door in het centrum van Rotterdam om vervolgens net even de Noordzee aan te tikken. Maar ook op andere plekken op de Maas en op de Waal kun je prachtig varen bij perfecte locaties met uitgebreide horecafaciliteiten of juist kleine strandjes voor een intieme (lunch)bbq.

Ook op het Markermeer en het IJsselmeer is snelvaren geen enkel probleem, zolang je ten Noorden van het Eiland Pampus vaart.

Er zijn prachtige locaties voor diverse evenementen waarbij wij reeds vele samenwerkingen hebben opgezet in het verleden. Denk aan bijvoorbeeld Muiderzand, Volendam, Hoorn, Enkhuizen en Lelystad. Topvenues voor schitterende evenementen!

Het grote water op

Onze RIBs zijn uitstekend geschikt om op volle zee te varen. In principe voor ons geen golf te hoog... Maar wellicht wel voor uw gasten, het is belangrijk om hier goed rekening mee te houden. Zeecondities zijn uiteraard minder voorspelbaar, hoewel het onze ervaring is dat er over het algemeen in ieder geval wel "naar buiten" gegaan kan worden. 

Schitterende locaties om dit te doen zijn bijvoorbeeld Scheveningen, IJmuiden en Den Helder, waarbij er een leuke combinatie met Texel is te maken. Voor de mooie middenweg is Rotterdam weer een top venue, doordat je daar een combinatie kan maken tussen de Maas en de Noordzee. 

En zelfs op de Westerschelde varen we graag en regelmatig. Vlissingen, Terneuzen, Breskens. Stuk voor stuk leuke locaties vanwaar je prachtige tochten kunt maken over de mooiste inland-kust wateren van Nederland!

RibEvents vaargebied in Nederland

Mallorca en Ibiza als favoriet in Europa

Door onze werkzaamheden voor veel zeilregatta's, hebben wij 4 van onze RIBs gestationeerd op het prachtige Mallorca. Hiervandaan is het een relatief kleine oversteek naar Ibiza en zijn op beide eilanden schitterende varianten van ons "Mystical Miles" programma te creëren als incentive. Dit zijn uiteraard uitgebreidere, op maat gemaakte programma's die een echt unieke beleving vormen en achterlaten bij uw relaties!

Wij zijn echter niet gebonden aan deze prachtige eilanden. Ook België, Barcelona, Allicante, St. Tropez en zelfs Montenegro behoren tot ons vaargebied waar we prachtige incentives voor u kunnen organiseren!

RibEvents vaargebied in Europa